This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Over BespaarMama 2017-04-21T15:54:46+00:00

ER IS ZOVEEL TE DOEN.

Wil jij ook geld en tijd overhouden voor de leuke dingen in het leven?

Op BespaarMama vind je tips en ervaringen over persoonlijke financiën, huishouden en het gezinsleven.

 

Doe mee en wordt ook een BespaarMama!


Wie is BespaarMama?

HOI! Ik ben Nicolien.

Er is altijd meer te doen dan dat ik tijd en geld hebt.

Daarom wil ik niet méér doen, maar slim doen. Sneller. Eenvoudiger. En soms helemaal niet doen.

Als werkende moeder van twee ( Sam 2015 en Ben 2016) verbaas ik me erover waar al het geld toch blijft. Het is niet dat we tekort hebben. Het is gewoon zo snel op :P. En waaraan?

Om nog meer leuke dingen te kunnen doen, wil ik daarom slimmer omgaan met geld.

Slim omgaan met geld

Slim omgaan met geld betekent voor mij:

  • Op zoek naar Budget items. Waarom meer betalen als er ook een goed budget artikel is? Dit geldt voor mij op het gebied van mode, interieur, reizen, kleding, eten, ALLES. Is de prijs/kwaliteit in orde? Ja? Helemaal prima! Wie wil er nou meer geld uitgeven dan nodig is? Ik niet!
  • Geldzaken regelen. Leuk? Neuhh, niet echt. Toch doe ik het. Want het geeft me financiële rust in mijn hoofd. Weten dat de geldzaken geregeld zijn, is gewoon fijn. Het levert ook vaak weer geld op. Een voorbeeld: energiekosten. SAAAAAAAAAAAIIII. Ja, ik wil het lekker warm hebben, maar ik wil hier niet meér voor betalen dan absoluut noodzakelijk. Dus stap ik elk jaar over van leverancier. Dat bespaart me toch een geld joh! Daar word ik erg blij van. Want ik weet wel honderd leuke dingen waar ik dat bespaarde geld dan weer aan uit wil geven J
  • Besparen. Zo min mogelijk geld kwijt zijn aan overbodige zaken en noodzakelijk kwaad zoals de vaste lasten, dat wil jij toch ook?. Het gaat niet om niets uitgeven of overal op bezuinigen, maar juist om geld overhouden voor al die leuke dingen in het leven.
  • Kopen met Korting. Natuurlijk koop ik graag met korting (wie niet?!). Sale, aanbiedingen, uitverkoop, kortingscodes. Me happy. Een fijn weekend weg scoren is top. Een weekend weg voor een klein prijsje is nog veel beter!

Huishouden de baas

Sinds er kinderen zijn, heb ik ook echt een huishouden te runnen. Er zijn veel dingen die ik handiger, slimmer of sneller kan doen. Het huishouden zal nooit m’n hobby worden, maar van een fijn, opgeruimd, georganiseerd leven word ik wél blij. Aan de bak dus.

Rust. Reinheid. Regelmaat. Dat is wat ik wil bereiken in ons huishouden. Nee, het is echt geen bende bij mij thuis (naja, niet altijd). Ik wil weer in control zijn van het huishouden.

Doe mee

Ik probeer om zo veel mogelijk uit m’n geld en tijd te halen en nog meer te genieten. Hoe ik dat doe, deel ik op BespaarMama. Zo hoop ik jou te inspireren om ook méér te doen met je geld en tijd en zo méér te genieten. Volg me en creëer ook een beter leven voor jou en je gezin.

Ik vind het hartstikke leuk om wat van je te horen. Heb je een opmerking, een vraag of misschien wel een tip? Stuur een mailtje naar nicolien@bespaarmama.nl .

Volg me ook op sociale media:
Facebook
Pinterest
Instagram
Youtube

Op welke manier je ook contact op neemt, ik kijk ernaar uit!

De Groeten van Nicolien