This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Disclaimer 2017-09-29T16:42:22+00:00

Door gebruik te maken van de informatie gekregen van BespaarMama (website, nieuwsbrief, social media uitingen of welke uiting dan ook) ga je akkoord met de disclaimer van BespaarMama.

Advies
BespaarMama is geen expert op welk gebied dan ook. De meningen die je op dit blog vindt, zijn mijn persoonlijke mening. Mijn adviezen zijn geen garantie. Voor professioneel advies over je financiële situatie of welke persoonlijke zaken dan ook, kan je het best contact opnemen met een deskundige.

De website:
BespaarMama doet haar best om je van juiste informatie te voorzien. Toch kan het zijn dat er informatie niet klopt, een kortingsactie niet (meer) werkt of iets wat daar op lijkt.

Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Copyright
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BespaarMama.nl mogen de artikelen en foto’s op Bespaarmama.nl als ook haar sociale media, nieuwsbrieven en andere uitingen, NIET worden gebruikt.

Beeldrechten
Beeldmateriaal mag niet overgenomen worden van BespaarMama. Dit gaat om beeldmateriaal dat staat bij blogs, advertenties, achtergronden en/of logo’s van BespaarMama. Ik gebruik beeldmateriaal van (gratis) beeldbanken of foto’s en afbeeldingen die gemaakt zijn door BespaarMama. Wil je toch beeldmateriaal van BespaarMama gebruiken? Vraag dit dan eerst aan per e-mail.

De foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bron, door mij gemaakt en voorzien van copyright. Wil je hier gebruik van maken dan kan dit alleen met vooraf gevraagde toestemming.

Indien je van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur mij dan een reactie zodat ik dit kan aanpassen.

Reacties
Je kunt een reactie achterlaten bij de geplaatste artikelen. Je bent hierzelf verantwoordelijk voor. BespaarMama aanvaart geen verantwoordelijkheid hiervoor. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Positieve of opbouwend kritische reacties zijn van harte welkom. BespaarMama is een feel good blog en dat wil ik graag zo houden. BespaarMama behoudt zich het recht reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder opgaaf van redenen.

Aanbiedingen, kortingscodes en andere acties
Je moet zelf controleren of de aanbieding/kortingscode/actie werkt en gebruikt mag worden. BespaarMama is niet verantwoordelijk voor misgelopen korting of andere schade die ontstaat door informatie op de website. Werkt de actie niet of is de informatie niet juist? Neem contact op met me en ik pas het zo snel mogelijk aan.

Verdiensten
BespaarMama probeert een vergoeding te verdienen voor de kosten, tijd en energie die ik in dit blog stop. Dus soms ontvang ik een kleine vergoeding wanneer je inschrijft voor bijvoorbeeld een gratis product, een prijsvraag of een nieuwsbrief. Ik accepteer ook betaalde advertenties aan de zijkanten van de website en gebruiken affiliate links bij berichten als dat beschikbaar is. Dit kost jou niks extra. 

Reviews en advertorials
Op BespaarMama verschijnen ook reviews. Elke review is BespaarMama’s eerlijke, persoonlijke mening. Als de kans zich voordoet kan er een advertorial of blog met gesponsorde producten voorbijkomen. Dit wordt er dan bij vermeld.

Ik doe altijd mijn best om eerlijk en oprecht te zijn. Als je vragen hebt, stuur me een mail. Positieve input waardeer ik altijd.

Wetgeving en toepassing op de website BespaarMama.nl
Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Bij gebruik van de website of de informatie die erop staat, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

Heb je nog vragen of opmerkingen neem contact met me op.