This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Wat ik NOOIT tweedehands zou kopen

De afgelopen jaren heb ik al vaker geprobeerd om eens goed op te ruimen. En dan vooral veel spullen weg te doen. Dat was nog nooit gelukt. Tot nu toe. Daarom ging ik naar de kringloop om wat spullen te brengen. Natuurlijk gelijk even gesnuffeld. Wat ik ben niet vies van tweedehands. Maar. Ik zag een aantal dingen die ik NOOIT tweedehands zou kopen.

Oordopjes

nee.niet.nooit. En dan bedoel ik dus echt dopjes die in je oor gaan. Getverderrie. Had ik al NOOIT NIET gezegd?

Matras

Het viel me op dat er nog heel wat matrassen lagen. Liggen die er omdat er veel vraag naar is? Of juist omdat niemand het wil kopen? Zelf moet ik er niet aan denken om een tweedehands matras te kopen.

Wel een beetje dubbel van mezelf. Want ik slaap wel zonder problemen in hotels. En daar hebben nog veel meer mensen op dat matras ‘geslapen’.

Maar waarom verkoop je een matras? De minst erge reden die ik kan bedenken is dat het niet lekker ligt. Veel kringlopen halen ook huizen leeg. Van mensen die overleden zijn. Tja, die hebben ook een matras. En waar zouden die overleden zijn?

Ondergoed

In deze kringloop geen rekken met gesorteerde kleding. Nee. Gewoon een enorme berg kleurrijk textiel. En graaien maar. Omdat ik nieuwsgierig was heb ik dit dan ook enthousiast gedaan. En wat haalde ik eruit? Jawel. Een onderbroek. Met stippen. Brrrr. Snel weer verder.

Make up

Ooginfectie opdoen? Koop dan tweedehands-makeup. Dit wil je toch niet! Zo genaamd nooit gebruikt. Jaja. Waarom zou je het tweedehands kopen? Hema bijvoorbeeld verkoopt prima betaalbare make-up.

Dit zijn 4 dingen die ik echt niet tweedehands zou kopen. Welke dingen zou jij niet tweedehands kopen?

2018-05-18T14:39:08+00:00

Leave A Comment